Hvad er Kreamors Madklub

Kreamors Madklub er først og fremmest en service til alle travle familier, der drømmer om at få lidt mere overskud og struktur i en ofte hektisk hverdag.

Vi ved jo godt, at det er en god idé at lave madplaner –der er både meget tid og mange penge at spare, men det tager jo også tid at lave madplaner og ofte ender det med de samme retter igen og igen.
Det er her Kreamors Madklub kommer ind i billedet…
Som medlem af madklubben får du hver måned 4 lækre, sæsonaktuelle madplaner, med tilhørende indkøbslister –lige til at downloade på telefonen, eller printe ud og tage med.
Alle retter er godt beskrevet og nemme at gå til.

Det får man også!

 • Kalorieudregninger.
 • Forslag til forberedelse.
 • Gode idéer til brug af eventuelle rester.
 • Tips til hvad børnene kan hjælpe med, hvis tiden og lysten er til det.
 • Estimeret tidsforbrug.

kalorieberegning for madplan

Det koster kun 29 kr. om måneden at være medlem af madklubben <3

Logo_Indsamling

Eksempel på madplan

En uge kunne se sådan ud. Når du så, som medlem, logger ind i Madklubben, kan du gå ind og hente en samlet indkøbsliste for hver uge, men du kan også bruge retterne individuelt. (Nedenstående er blot et eksempel, så det er ikke muligt at åbne opskrift og indkøbsliste)

Eksempel på Madplan for en uge

Hvad får du

For bare 29 kr. om måneden får du:

 • 4 sæsonaktuelle madplaner med tilhørende indkøbsliste
 • Masser af gode opskrifter og inspiration
 • Kalorieudregning til alle opskrifter
 • Tips til hvad børnene kan hjælpe med
 • Forslag til hvordan du kan forberede dig, så du sparer tid
 • Ideér til brug af eventuelle rester

Citater fra brugerne

I løbet af de sidste par måneder har 40 danske børnefamilier været med til at teste forskellige madplaner til Madklubben

 • Det var så dejligt med en god varieret madplan og super nemt at handle ind efter den færdige indkøbsliste. Jeg fik virkelig øjnene op for hvor mange penge vi sparer, når vores måltider er planlagt og vi kun handler ind en gang om ugen.

  Mette 38, mor til 2
 • Lækre madplaner! Opskrifterne er nemme og overskuelige. Det er virkelig en lettelse for os, at mad og indkøb er planlagt på forhånd og skønt at prøve noget andet end de sædvanlige retter vi plejer at skifte rundt imellem. Børnene var også vilde med det

  Heidi, mor til 3
 • Madplanerne fungerede rigtig godt i praksis. Det var så rart at slippe for den der “hvad skal vi have at spise i aften”-stressfaktor. Faktisk oplevede jeg, at jeg var meget mere motiveret for at komme hjem og lave mad og havde endda overskud til at have børnene med flere dage.

  Dorthe 31, mor til 2

Betalingsvinduet

Her er lidt hjælp til selve betalingsproceduren.

Når du har udfyldt tilmeldingsformularen og trykker Registrer åbner det nedenstående vindue sig. Du skal indtaste din Email, Kortnummer, Udløbsdato (måned/år) samt de tre sikkerhedstal (CVC) fra bagsiden af dit betalingskort. Du behøver ikke at vælge Remember Me (Husk Mig). Du kan betale med Visa, Mastercard og American Express.

betalingsvindue

Vær opmærksom på

Efter endt betaling bliver du automatisk videresendt til login. Sker dette ikke, er der sket en fejl i registreringen. Dette vil fremgå af det røde felt under Registrer-knappen.

Hvad gør jeg så?:

Se efter om registreringsfelterne er udfyldt korrekt. Hvis du allerede har udfyldt betalingsoplysninger, bliver du herefter sendt til login-vinduet, og bliver ikke bedt om at betale igen.

Abonnementet vil ikke blive trukket fra din konto, før du har modtaget mail om gennemført betaling.

Opret dig som medlem

Når du trykker på knappen Registrer, så åbner betalingsvinduet sig. Når du har indtastet dine betalingsoplysninger tilmelder du dig et månedligt abonnement, og du vil automatisk månedligt blive trukket 29kr, indtil du afmelder dig medlemsskabet.