Skøn salat til frokost eller let aftensmad.
Til 2 personer brugte jeg følgende
- 2 stk. hjertesalat
- 1 stk. avocado
- 4 stk. kogte æg
- 100 g. røget laks
- 1 bdt. radiser med top
- 2 stk. forårsløg
- Lidt karse
- 2 spsk. rygeost
- 1 spsk. skyr ell. creme fraiche
- 1 spsk. mayo
- 5-6 stk. rugbrødschips (knust i grove stykker)
- Salt og peber
Fremgangsmåde
Salat og radiser skylles grundigt. Salaten plukkes i mundrette stykker, radiserne halveres, avocado skæres i passende stykker, de kogte æg halveres.
Lav en dressing af rygeost, skyr og mayo -smag til med salt og peber.
Salaten anrettes på fad/skål; salat i bunden og ovenpå fordeles laks, radiser, æg og avocado. Afslut med karse, finthakket forårsløg og rugbrødscrunch.
Salaten serveres med rygeoscreme og godt brød til. Velbekomme.