Lækre Wraps -perfekt til madpakken
Jeg købte tortilla pandekager (fuldkornsmodellen) i Netto.
Der er 8 i en pakke, hvilket giver 16 wraps.
Fremgangsmåde
Rygeost, mayo og creme fraische piskes sammen. Tilsæt mælk lidt af gangen, til du opnår en cremet konsistens.
Mængden af mælk kan variere lidt, så tilføj lidt ekstra, hvis du finder det nødvendigt.
Smag til med salt og peber.
Pandekagen smøres med rygeostcreme, fordel lidt salat og laks over pandekagen (det er vigtigt, at den ikke bliver overfyldt) og rul den stramt.
Læg den med “lukkesiden” nedad og fortsæt til næste.
Pandekagerne kan sagtens stå nogle timer i køleskab og skal ved servering blot deles i to med et skråt snit og anrettes
Har du mod på selv at ryge en side laks, kan du gøre følgende:
Drys laksesiden med lidt salt og rørsukker, lad den trække indtil grillen er klar (en lille times tid).
På den måde får man en mere fast og smagfuld laks.
Når kullene er klar, gives laksen ca. 15 min. (alt efter størrelse) på indirekte varme.
Rygesmuld/ flis eller hvad man nu bruger anvendes efter anvisning på pakken.
Vi bruger almindelig rygesmuld af bøg og giver laksen røg de sidste 5 min.