Hjemmelavet Pizza med Fuldkorn…
Fremgangsmåde
Rør gæren ud i lunkent vand i en stor skål. Tilsæt durummel, rør det godt ud og lad dejen hæve et lunt sted i ca. 30 min.
Tilsæt nu salt og fuldkornsmel lidt af gangen og ælt godt igennem, indtil dejen opnår en god glat konsistens.
Del dejen i 4 lige store stykker og rul dem ud på et meldrysset bord.
Læg nu dejen på bagepapir på en bageplade og fordel tomatsauce (find opskrift andet sted på siden) samt det ønskede fyld på pizzaen.
Det er vigtigt, at man ikke kommer for meget fyld på, hvis man gerne vil have en sprød bund
Bag Pizzaen i en 250 gr. forvarmet ovn i ca. 10 min.
(hold øje med den -bagetid kan varierer lidt fra ovn til ovn)
Fyldet på denne pizza er: tomatsauce, skiver af frisk mozzerella, seranoskinke, revet rød cheddar samt frisk oregano og rosmarin..