Skip to content
Kreamors KøkkenKreamors Køkken
Kreamors Køkken
Madplaner, opskrifter, inspiration, tips & tricks til sund og lækker hverdagsmad og kreative sysler med børn
  • Forside
  • Opskrifter
    • Salater
      • Forår
      • Sommer
      • Efterår
      • Vinter
    • Vegetar
    • Supper
    • Kalv / Okse
    • Gris
    • Lam
    • Fjerkræ
    • Fisk / Skaldyr
    • Pasta / Pizza
    • Bagværk & Sødt
    • Brød & Boller
    • Syltesager
    • Drikkevarer
    • Dip, sauce & garniture
    • Tips og tricks
    • Sjov med frugt
    • Jul
      • Julemad
      • Bagværk
      • Krea
    • Krea
      • Fastelavn
      • Påske
      • Frost-tema
      • Halloween-tema
  • Foredrag
    • Foredrag
  • Kontakt
    • Om mig
    • Kontakt
 
  • Forside
  • Opskrifter
    • Salater
      • Forår
      • Sommer
      • Efterår
      • Vinter
    • Vegetar
    • Supper
    • Kalv / Okse
    • Gris
    • Lam
    • Fjerkræ
    • Fisk / Skaldyr
    • Pasta / Pizza
    • Bagværk & Sødt
    • Brød & Boller
    • Syltesager
    • Drikkevarer
    • Dip, sauce & garniture
    • Tips og tricks
    • Sjov med frugt
    • Jul
      • Julemad
      • Bagværk
      • Krea
    • Krea
      • Fastelavn
      • Påske
      • Frost-tema
      • Halloween-tema
  • Foredrag
    • Foredrag
  • Kontakt
    • Om mig
    • Kontakt

Hjernemuffins

Nemme muffins til halloweenfesten..

hjernemuffins

Til 16 muffins brugte jeg følgende:

16 stk. muffins se evt. opskrift her

Flødebolleskum frosting:
150 g sukker
75 g æggehvider (ca. 2 bægre af de past.)
1/2 dl vand
lidt rød frugtfarve

Fremgangsmåde

Sukker og vand hældes i en gryde og skal op og koge og nå ca. 117 grader. Når lagen når 110 grader, pisker du dine æggehvider helt stive, dog ikke knoldet. Lad sukkervandet koge til det når de 117 grader. Hæld det i en tynd stråle langsomt ned til de piskede æggehvider, samtidig med at du pisker videre. Fyr op for røremaskinen og lad det stå og piske længe.
Du kan selvfølgelig sagtens piske det med en elpisker. Det skal være godt sejt. TIlsæt lidt rød frugtfarve.
(frostingopskrift -frugtfarve er fundet hos anetteskager.com)

Når din frosting er klar, smører du først dine muffins op, som vist på billedet, efterfølgende sprøjter først to lige striber, efterfulgt af bølger på begge sider.

Dryp evt. med en smule rød frugtfarve (brug en tandstik)

Forfatter: Renie Rexbye

Her skriver: Renie, der er kok, mor til 3 skønne unger, gift med Christian og kreativ blæksprutte. Her kan du finde opskrifter, ideer, tips, tricks og inspiration til blandt andet nem hverdagsmad, sjove og sunde ideer der hitter hos børnene samt inspiration til små hyggelige kreaprojekter...

Relaterede opskrifter

rabarbertrifli
RabarberTrifli
7. juni 2021
foccacia
Foccacia
26. juli 2020
cupcake jul
Cupcakes med Juletræer
25. november 2019
Squashkage med Lime & hvid Chokoladecreme
5. august 2018
pandekage
Skønne Pandekager
13. februar 2018
Julecookies med chokolade og kanel
22. december 2016

Skriv et svar Annuller svar

Din email-adresse bliver ikke offentliggjort. Nødvendige felter er markeret *

rens formPost comment

Nyeste opskrifter
  • foccacia
    Foccacia
    26. juli 2020
  • Grillet Kartoffelsalat
    4. juni 2020
  • kålslaw
    Nordfynsk “Kål”slaw
    4. juni 2020
  • Figensalat med valnødder
    12. februar 2020
  • Kylling i rød karry
    9. februar 2020
  • ForårsSalat med Laks og Radiser
    9. februar 2020
Opskriftskategorier
Copyright Kreamors Køkken | Design nCASE.dk
Kreamors Køkken ikke alene bager cookies, men bruger dem også til at forbedre brugeroplevelsen, huske dine indstillinger og lave besøgsstatistik. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. OK
Privacy & Cookies Policy
Nødvendige Altid slået til