Jeg hedder Renie. Jeg er uddannet kok og bosat i den smukke Nordfynske natur, hvor jeg bor sammen med mine 3 skønne børn Camille, 8 år, Frede, 6 år, Mikkel, 5 år og deres dejlige far, min mand, Christian.

Kreamor-27-4

Jeg startede denne side, da jeg mente mit lille “hyggeprojekt”, Kreamors Køkken på Facebook fortjente sit eget hjemsted.

Jeg elsker at tilbringe tid sammen med min familie og meget af vores tid sammen foregår i køkkenet, hvor vi, ofte sammen med børnene, leger med maden, slipper fantasien løs og eksperimenterer.

Jeg elsker mad! Jeg elsker at lave mad, spise mad, studere alverdens kogebøger, tale om mad, sågar drømme om mad. Mit hjerte banker for det simple, de gode råvarer, den gode smag, økologi og den naturlige sæson.

Ud over familien og mad, holder jeg af alt det gode og positive i livet og nyder gerne en god kop kaffe i mit lille drivhus, naturen -især stranden, som vi bor meget tæt på, at fotografere, musik, kreative sysler som at male, sy og strikke, haveliv, en god bog, en smuk solnedgang, et godt glas vin, lange samtaler med gode venner, duften af forår, chokolade og at le højt…

Tak fordi du kigger med her på siden. Jeg håber du finder god inspiration. Kom endelig igen og skriv gerne en kommentar til mine indlæg eller del med dine venner.

Kram fra Kreamor