Denne opskrift passer til en dyb bradepande i min ovn og giver ca. 50 små hapsere
Fremgangsmåde
Smør, kakao, mel, sukker, vanillesukker, salt og bagepulver røres grundigt sammen. Æg tilsættes et af gangen og der røres grundigt.
Herefter tilsættes mælken lidt af gangen under grundig piskning. Til sidst vendes den hakkede chokolade i dejen, der fordeles i en smurt/papirbeklædt bradepande.
Kagen bages ca. 25 min. i en forvarmet ovn ved 180 grader.
Dog kan bagetiden variere meget, så hold øje med din kage og tag den ud så snart du kan tikke en lille kniv eller stegenål i kagen uden der kommer dej med op.
Lad kagen køle helt af, inden du begynder at skære i den
Hej Igen
Erik det en stor almindelige bradepande eller hvad mål har den ca
Venligst Iben
Hej
Kan se jeg har spurgt om det før. Men det er en almindelig stor bradepande og hvad er det du har pyntet med