Skønne knækbrød -fyldt med lækre kerner og frø
Mange af Jer kender måske denne opskrift, men de af Jer der ikke gør, skal ihvertfald ikke snydes. De er meget nemme at lave og herhjemme er de et kæmpe hit for både store og små
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne godt sammen.
Del portionen i to og rul ud imellem to stykker bagepapir og skær kanterne fra og rids med fx pizzakniv eller brødkniv den størrelse du ønsker dit knækbrød skal have (så et de super lette af knække, når de er bagt).
Bag ved 180 grader i 15-20 min. eller indtil de er gyldne på varmluft. Køl af på rist.
Hej.
Er det muligt at erstatte havregryn med noget andet? Jeg spiser nemlig helst ikke havregryn 🙂
Pft
Anna
Hej Anna,
Ja, du kan sagtens erstatte med flere kerner i stedet 🙂
Mvh. Renie/ Kreamors Køkken