Nem og lækker pastaret, der kan laves på 20 min.
Fremgangsmåde
Svampene skylles godt, duppes fri for vand og skæres i ca. 0,5 cm. tykke skiver. Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Timian skylles og hakkes fint.
Sæt en gryde vand over til spaghetti og tilsæt lidt salt og olie. Bacon skæres evt. i tern. Rist baconen på en varm pande kun tilsat en smule fedtstof og tag den af, når den er gylden og sprød. Så snart vandet koger, tilsættes spaghettien.
I bacon-panden tilsættes nu en smule fedtstof og svampene ristes gyldne heri. Nar svampene er gyldne tilsættes finthakket løg og hvidløg, der ristes med et minuts tid. Tilsæt nu fløde og lad hele herligheden koge igennem. Tilsæt frisk timian (gem evt. en smule til pynt) og smag til med salt og peber.
Når spaghettien er færdig hældes vandet fra og spaghettien blandes med svampesaucen. Tilsæt bacon og lad det hele varme godt igennem. Lige inden servering drysses med friskrevet parmesan og evt. en smule timian.