Sukkerfrit Bananbrød med Fuldkorn.
-Super som snack, til madpakken eller som alternativ til kage
Til 1 bananbrød brugte jeg følgende
- 3 modne bananer
- 2 æg
- 2 spsk. peanutbutter (kan udelades)
- 1 1/2 spsk. agavesirup
- 1 dl. olie
- 1 tsk. natron
- 1 1/2 dl. speltmel
- 1 1/2 dl. fuldkornshvedemel (eller alm. mel, hvis man ikke vil have det for groft)
Fremgangsmåde
Mos bananerne godt. Tilsæt olie, peanutbutter, agavesirup og æg.
Pisk det rigtig godt sammen. Tilsæt natron og mel og vend det grundigt sammen. Bages i brødform i midten af ovnen ved 180 grader i ca. 40 min.
* tilsæt evt. rosiner eller/ og ristede nødder
Hvor lyder det lækkert! Tror du at man kan bruge ahornsirup i stedet?
Hej Naja,
Ja, det tror jeg bestemt godt du kan 🙂
God bagelyst!
Mvh. Renie/ Kreamors Køkken
Er det som brød eller kage. Tænker om der kommer pålæg på brødet?
Mange hilsner Yvonne
Hej Yvonne,
Jeg tænker helt klart som alternativ til kage.
Jeg spiser, som det er, men hvis der skulle noget på ville jeg foretrække smør eller evt. marmelade 🙂
Mvh. Renie/ Kreamors Køkken