Mums!!! Siger jeg bare
Fremgangsmåde
Æggeblommer og sukker piskes lyst og tykt. Tilsæt mascarpone og pisk grundigt igen.
Pisk fløden og vend den forsigtigt i æggemassen.
Pisk æggehviderne stive og vend også dem sammen med cremen.
Dyp halvdelen af kiksene i kaffen og læg dem side om side i et dybt serveringsfad.
Fordel halvdelen af cremen over kiksene. Hvis du vil have bær i, kan du lægge dem oven på cremen..
Gentag nu: kiks – creme (-bær). Afslut med creme.
Drys forsigtigt kakaoen over ( brug evt. En lille sigte)
Lad desserten trække et par timer før servering
* Nytårsdessert
Til nytår skal det være lækkert og festligt, men det må også gerne være nemt..
Tiramisu egner sig perfekt som nytårsdessert, da den har bedst af at blive lavet om formiddagen og så smager det jo helt forrygende
Hvis du vil lave portionsanrettede tiramisu i glas, bruger du ligeledes ovenstående opskrift (personligt ville jeg lave den uden bær, da de ikke er i sæson på denne tid af året og derfor ikke rigtigt smager af noget)
Fremgangsmåden er den samme, bortset fra at kiksene skal deles i 3 stykker, så de passer ned i et glas. Fordel creme 1/3 op i glassene. Dyp kiksestykkerne hurtigt i kaffen og læg så et lag kiks oven på cremen.
Afslut med creme. Drys forsigtigt kakaoen over ( brug evt. En lille sigte)
Lad desserten trække min. et par timer før servering.