Pickles er en helt genial måde at tømme grøntsagsskuffen på og så giver pickles bare et lækkert pift til et stykke smørrebrød med roastbeef, som tilbehør til en schnitzel ,i en sandwich og hvis man blender et par skefulde og blander med lidt god mayo, får man ganske enkelt verdens bedste remoulade 🙂
- 1 kg. blandede grøntsager i fine tern
Jeg brugte: - rød peberfrugt
- blomkål
- grønne bønner
- gul peber
- gulerødder
- rødløg
- 3 dl. eddike
- 3 dl. rørsukker
- 4 spsk. sennepsmel (jeg brugte Colemanns)
- 4 tsk. karry
- 3 spsk. mel
- lidt koldt vand
Fremgangsmåde
Alle grøntsagerne skæres i nogenlunde lige store tern. Blomkålen plukkes i små, fine buketter.
Eddike og sukker koges op indtil sukkeret er opløst. Herefter koges grøntsagerne møre i eddiken, jeg startede med gulerødderne og gav dem lidt, så kom jeg bønnerne i, herefter blomkålsbuketterne og til sidst løg og peberfrugt.
Lad grøntsagerne småsimre imens du rører sennepsmel, karry og mel ud i ca. 1 dl. koldt vand.
Tilsæt nu melblandingen i grøntsagerne og rør grundigt. Kog det hele godt igennem et par minutter under omrøring. Smag evt. til med salt og peber inden du kommer din sennepspickles på glas.
Lad den gerne stå et par dagen inden den tages i brug.