Til 2 personer brugte jeg følgende
- 2 store kyllingebryster
- 8-10 stk. soltørrede tomater
- 1 håndfuld friske basilikumblade
- ca.80 gr. frisk mozarella
- ca. 50 gr. feta
- 3 spsk. god olivenolie
- 1 tsk. paprika
- 1 fed hvidløg
- salt og peber
Fremgangsmåde
Skær lommer ind i kyllingebrysterne og åben dem helt op (de skal stadig hænge sammen i den ene side)
Fordel soltørrede tomater, ost i mindre stykker og friske basilikumblade på den ene side af kyllingebrysterne, stænk med lidt god olivenolie og krydr med salt og peber.
Rør lidt olie op med paprika, friskpresset hvidløg, salt og peber og pensl oven på de lukkede kyllingebryster.
Sæt de fyldte kyllingebryster i forvarmet ovn ved 230 gr. i 10-15 min. Ovn-tid kan variere meget afhængig af størrelsen på brystet og ovnen selvfølgelig.
Når kyllingebrysterne er færdige, trækker de et par min og serveres herefter 🙂
Elsker dine opskrifter… De er virkelig inspirerende. Elsker at lave mad, men er ikke så stærk i et køkken.. Meeeen må erkende at efter lidt inspiration fra denne opskrift med fyldt kylling, så turde jeg begi mig ud på lidt dybere vand end jeg plejer. Jeg fulgte ikke opskriften til punkt og prikke, hvilket jeg nærmest altid gør og må tilstå at mit resultat blev fantastisk❤️❤️ Jeg erstattede de soltørrede tomater med friske, som jeg snittede i tern, blandede salt, peber, herbes de provence og aroma i og svitsede det hele på en pande og tilføjede et skvis æblejuice og hvidvin. Lod det simre ind og voila det blev lækkert som fyld, sammen med frisk mozeralla og basilikumblade. Sluttede af med at vikle seranoskinke omkring og puttede kyllingerne i foilebakke og en tur i grillen…
Kort sagt vil bare sige tak, for at være en utrolig inspiration og for at have åbnet mine øjne og givet mig tro på at mad kan blive, smukt, fantastisk og virkelig velsmagende uden at man skal være kok for at kunne udføre opgaven
Mvh Sara
Kære Sara,
Tusind, tusind tak for din søde besked. Den varmer om hjertet, kan du tro!
Det gør mig så helt utrolig glad at læse, at du har fået inspiration og motivation til at prøve dig frem i køkkenet 🙂
Det gør mig helt vildt glad at vide, at jeg har været med til gøre en lille forskel for dig!
SÅ velbekomme, kære Sara 🙂
Kh. Renie/ Kreamors Køkken
Tak for inspirerende opskrifter, der er lette at gå til. God søndag.