Inspireret af den klassiske Caesar Salat har jeg lavet denne wrap. Den er virkelig god og egner sig så godt til en picnic
Til 6 wraps brugte jeg følgende
- Tortilla Wraps fra fx. Netto (vælg selv fuldkorn eller lys)
- 3 stegte kyllingebryster
- 2 små hoveder hjertesalat
- ca. 100 gr. friskrevet parmesan
Caesar dressing
- 1 bæger pastauriseret æggeblomme
- 1 tsk. sennep (jeg brugte en grov Dijon)
- 1 fed hvidløg
- 2 ansjosfiletter
- 1/2 spsk. hvidvinseddike
- 30 gr. parmesan
- 1 dl. Olie
- salt og peber
Fremgangsmåde
Kyllingebrysterne steges og krydres med salt og peber, hvis de allerede er stegt, skæres i de strimler.
Alle ingredienser til dressingen, på nær olien blendes glat. Tilsæt olie og blend igen. Smag til med salt og peber.
Salaten skylles grundigt og plukkes.
Wrap smøres med dressing, fordel salat og kylling på wrappen og drys med parmesan. Rulles stramt 🙂