Til 2 personer brugte jeg følgende
- 1/2 rødt spidskål (fundet i Meny)
- 2 stk. nektariner
- 4-5 skiver Serrano
- 1 håndfuld brombær
- 80 gr. feta (jeg bruger den man selv kan skære ud)
- 1 tsk. dijonsennep
- 1 spsk. hindbæreddike (ell. æblecider- /hvidvinseddike)
- ca 3/4 dl. olie
- Salt og peber
Fremgangsmåde
Spidskålen skæres i tynde strimler og fordeles på serveringsfad/ tallerken.
Skær nektarinerne i både og stik dem ind i spidskålen. pluk serranoskinken i mindre stykker og fordel dem på salaten.
Skær fetaen ud i tern og fordel dem over salaten, herefter kommer du brombær på.
Pynt evt. med lidt grønt og friskkværnet peber.
Lav en dressing af sennep og eddike, der piskes sammen. Herefter pisker du olien i lidt af gangen og smager til med salt og peber.
Dryp lidt af dressingen på salaten og server resten ved siden af.
Fantastisk salat den smager dejligt.
Fantastisk besked 😀
Tak for den!
Mvh. Renie/ Kreamors Køkken