Fremgangsmåde
Et lille æbleskive tip
Det er så ærgerligt, når man har stået og brugt tid på at bage sine æbleskiver selv og de så bare falder sammen!!
Følg dette lille tip og få fine runde æbleskiver…
1. Lav en portion dej (opskrift findes andet sted på siden)
Når dejen er færdig tages ca. 2 dl fra i en sprøjtepose.
2. Sørg for at æbleskive panden er godt varm og smurt med smørklatter inden dejen kommes på.
3. Fyld “hullerne” op til kanten og vent med at vende, til du kan se, at de er bagt ca. 0,5 – 1 cm. ind i siderne.
4. Brug en tandstik/træspyd/strikkepind til at vende æbleskiverne med, men vend dem kun en halv gang.
5. Lad endnu engang æbleskiverne være, indtil de er bagt godt i siderne.
6. Nu tager du sprøjteposen med ekstra dej og “fylder efter”. Lad æbleskiverne stå et øjeblik og vend dem den sidste stykke, så de kan bage færdig.
Så skulle der gerne være fine runde æbleskiver