Vi laver ofte røget laksetatar herhjemme.
Det smager så lækkert på et stykke brød, en lille croustini, i en sandwich og og og…
Til 4 personer brugte jeg følgende
- ca. 250 gr. røget laks
- 1 dl. creme fraiche (evt. mascarpone)
- 1 spsk. god mayo
- saften af 1/2 citron
- 1 tsk. dijonsennep
- 1/2 rødløg (finthakket)
- 1 håndfuld friskhakket dild (evt. lidt purløg)
- salt og peber
Fremgangsmåde
Alle ingredienser, bortset fra laks, røres sammen og smages til med salt og peber.
Laksen hakkes og vendes i dressingen.
Smag til igen og giv den evt. lidt ekstra citronsaft.
Tataren kan bruges med det samme, men kan med fordel laves et par timer inden den skal bruges
Kære Kreamor
Jeg sørger i dag på laksetatarbog finder din side og opskrift.
Den skal helt klart laves til nytårsaften:
1. Det er lige den sammensætning jeg havde tænkt
2. Når man selv går under navnet Krea Chris så skal det da være krea mors opskrift
Tusind takn