Måske verdens billigste ret ?
– Ikke desto mindre er den fantastisk og en af mine absolutte favoritter på en kold og regnfuld dag…
Fremgangsmåde
Løgene halveres og skæres i tynde skiver. Hvidløgene hakkes fint. Timian hakkes fint.
Løgene sauteres i smør/olie over moderat varme i tykbundet gryde. Løgene skal ikke tage farve, men blive bløde, klare.
Lad dem sautere i et lille kvarters tid. Tilsæt en tsk. paprika, lauerbærblade og timian, samt hønsebouillonen. Lad suppen simre i ca. 10 min. og smag til med salt og groftkværnet peber.
Har du en rest brød, er det nemt at lave gratinerede ostebrød.
Jeg tog ca. 1/2 dl. olie, 1/2 tsk. paprika, 1 dl. friskrevet parmesan, et revet fed hvidløg, samt salt og peber.
Bland til en pasta, der smøres på brødskiverne. Bag til gyldne i forvarmet ovn ved 200 grader.