En super lækker måde at pifte et kalkunbryst op på…
Til 4 personer brugte jeg følgende
- 1 kalkunbryst
- Ca. 150 gr. Bacon (evt. Kalkunbacon)
- 5 blade ramsløg
- 1 tsk. Salt
- 2 stk. Æg
- 1/2 dl. Mælk
- Husholdningsfilm
Fremgangsmåde
1. Skær kalkunbrystet op og bred det ud -skær midten (ca. 200 gr.) fra til fars.
Blend 200 gr. Kalkunkød med 1 tsk. Salt, herefter tilsættes æg og finthakket ramsløg, blend igen. Tilsæt mælk og krydr med lidt peber.
2. Bred et stykke film ud og placér baconskiverne “taglagt”, som vist på billedet. Smør et tynd lag fars ovenpå med en palet.
3. Placér kalkunen oven på farsen og fordel resten af farsen herpå.
4. Ved hjælp ad filmen rulles kalkunen nu sammen, så stramt, som muligt.
5. Læg 2 lag husholdningsfilm oven på hinanden og rul kalkunen ind i igen.
6. Pochér (at koge lige under kogepunktet) i ca. 25 min.
7. Tag den op af vandet, pak den ud, lad den dampe lidt af ( alt dette kan gøres i forvejen ) hvorefter den steges gylden på en pande.
8. Skær i passende skiver
9. Servér
Find opskrift på Tzatziki her