Ristede Svampe..
Jeg elsker ristede svampe og det er jo virkelig en nem garniture, der egner sig til det meste.
Når man skal riste svampe, er der nogle få ting man skal huske, for at få et godt resultat.
Fremgangsmåde
1. Svampene skal være rene
2. Svampene skal være tørre, så hvis du lige har vasket dem, er det en god idé at lægge dem på et stykke køkkenrulle og lade dem dryppe af inden tilberedning.
3. Det er vigtigt, at panden er meget varm, når du kommer svampene på, ellers begynder de at “koge” og det bliver en vandet og gummibold-agtig fornøjelse. Hellere riste svampene af et par omgange, end at overfylde panden. Det har stor betydning for både smag og konsistens.
4. Husk at krydre svampene, når de er stegt. Personligt kan jeg rigtig godt lide at vende dem med lidt friskhakkede krydderurter som fx persille ell. purløg lige inden servering