Fynsk Forårssalat med Æg, røget Ørred & Rygeostcreme
Nem at lave, fattig på kalorier…
Til 1 personer brugte jeg følgende
- 1 stk hjertesalat
- 35 gr. røget ørred
- 1 æg
- 4 radisser
- 1 blomkålsbuket
- 3 cherrytomater
- 1 spsk. sødmælksrygeost
- 1/2 tsk. mayonnaise
- 1 spsk. letmælk
Fremgangsmåde
Bland rygeost, mayo og mælk. tilsæt lidt finthakket purløg og fintrevet radisse. Rør grundigt sammen og smag til med salt og peber.
Kog ægget ca. 4 min. Skyl salaten grundigt, skær tomater og radisser i kvarte, pluk blomkålen i helt små buketter.
Pluk hjertesalaten groft og læg den i bunden. Anret blomkål, tomater, radisser, plukket ørred og kvarte æg ovenpå. Fordel rygeostcremen og afslut med finthakket purløg og friskkværnet peber.
I alt ca. 250 kalorier