Hindbærsnitter…
De er jo altid gode -og særligt disse
Til 12 stk brugte jeg følgende
- 4 1/2 dl. mel (ca. 300 gr.)
- 200 gr. smør i tern
- 1 dl. rørsukker
- 1/4 tsk. potaske
- 2 stk. æggeblommer
- ca. 4 spsk. god hindbærmarmelade
- ca. 400 gr. florsukker til glasur
- evt. frysetørrede hindbær til pynt
Fremgangsmåde
Mel, smør og sukker, røres grundigt sammen (jeg bruger røremaskine)
Tilsæt potaske, rør igen. Tilsæt nu æggeblommer og rør godt, indtil dejen er samlet.
Lad dejen hvile et koldt sted i ca. 1 time.
Del dejen i 4 lige store stykker og og rul dem ud til 4 lige store rektangulære plader imellem 2 stykker bagepapir.
Skær gerne kanterne til. (se billede 2)
Lad dejpladerne hvile koldt 20-30 min. inden de bages midt i en 180 gr. forvarmet ovn i ca. 10-12 min. (se billede 3)
De bagte plader køles helt af. Herefter samles kagerne ved at der smøres hindbærmarmelade på de 2 af pladerne (se billede 4)
Læg en plade ovenpå. (se billede 5)
Til sidst røres en glasur af florsukker og en smule kogende vand (tilsæt kun meget lidt af gangen og glasuren smøres på toppen. (se billede 6)
Drys evt. med frysetørrede hindbær og skær ud i ønsket størrelse med en skarp kniv. (se billede 7)
Velbekomme
Synes godt om dine ideer og opskrifter
Hej Louise,
Tusind tak for dine søde ord. Det glæder mig meget, at du er glad for mine idéer og opskrifter 😀
Mvh. Renie/ Kreamors Køkken
Kære Louise,
Tusind tak for din skønne besked 😀
Det glæder mig utrolig meget, at du kan bruge det jeg laver.
Mvh. Renie/ Kreamors Køkken