Til ca. 20 cookies brugte jeg følgende
- 75 gr. blødt smør
- 100 gr. rørsukker
- 55 gr. brun farin
- 1 stk. æg
- 150 gr. hvedemel
- 1 tsk. vanillesukker
- 1 tsk. kanel
- 1/2 tsk. natron
- 1/2 tsk. fint salt
- 200 gr. grofthakket chokolade
- 70 gr. grofthakkede mandler
Fremgangsmåde
Blødt smør og rørsukker røres sammen. Herefter røres brun farin og æg i. Hvedemel blandes med vanillesukker, natron, kanel, samt salt og vendes langsomt i smørblandingen. Til sidst røres chokolade og mandler i dejen, der nu sættes i lige store kugler (en god teske-fuld med top) på bagepapir. Bages i forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 10-12 min. Bagetiden kan variere meget efter ovnen. Lad kagerne køle helt af på rist, inden de kommes i kagedåse/glas med tætsluttende låg.