Pulled Pork Burger med grove Fritter, Coleslaw & Aioli (hvidløgsmayo)
Til 4 personer brugte jeg følgende
- ca. 1 kg. Nakkefilet (nogen saltet det først, det gjorde jeg ikke)
Dry rub (krydderiblanding)
- 1 spsk. salt
- 4 spsk. paprika
- 4 spsk. brun farin
- 1 spsk. løgpulver
- 1 spsk. hvidløgspulver
- 1 tsk. Cayennepeber
- 1 tsk. chilipulver
- 1 tsk. finthakket timian
- 1 tsk. koriander
Fremgangsmåde
Bland alle krydderierne sammen og gnid nakkefileten godt ind -gerne af flere omgange. Lad Kødet stå og trække natten over i køleskabet med dryrubben på.
Næste morgen sætte kødet i ovnen ved 100 grader, hvor det så står hele dagen (gerne 10 – 12 timer) eller til stegetermometeret viser 95 grader.
Kødet er nu så mørt, at det er lige til at trække fra hinanden med to gafler (heraf navnet).. Serveres med burgerboller, coleslaw, evt. mayo og salat.
Denne ret egner sig perfekt til gæstemad, da kødet jo passer sig selv, herhjemme laver vi det fx, når vi ved at vi kommer sent hjem og er lidt presset i tid -det er skønt at komme hjem til aftensmad, der er så godt som færdig og den skønneste duft, ej at forglemme
Opskriften på burgerboller finder du her
Opskrift på aioli finder du her
Kære Renie,
Endnu engang tusind tak for din skønne side
Kære Louise,
Tak for de søde ord. Det glæder mig at du kan bruge siden 🙂
Kh. Renie