Med et glas god pesto i køleskabet, er det altså nemt og hurtigt at lave en lækker pastaret.
I dag blev det frisk pasta med pesto og kylling. Mums!
Til 2 personer brugte jeg følgende
- 1 stort eller 2 små kyllingebryster
- 300 g. frisk pasta
- 2 spsk. pesto ( ser opskrift her )
- 2 fed hvidløg
- 1 stk. skalotteløg
- lidt olie til stegning
- en håndfuld friskrevet parmesan
- 30 g. pinjekerner
Fremgangsmåde
Sæt en gryde vand over til pasta. Tilsæt salt og lidt olie.
Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Kyllingebryst skæres i mundrette stykker.
Pinjekernerne ristes gyldne på en varm pande uden fedtstof og gemmes.
Kyllingestykkerne steges gyldne i lidt olie på en varm pande, hvorefter løg og hvidløg tilsættes og ristes med et minuts tid.
Imens koges pastaen efter anvisning på pakken (det er vigtigt, at den ikke får for meget).
Når pastaen er kogt, drænes den for vand og kommes i panden med kylling og løg.
Pestoen vendes i og der smages til med salt og peber.
Serveres straks med revet parmesan og ristede pinjekerner.