Til 12 cupcakes brugte jeg følgende
- 20 gr. usødet kakao
- 40 gr. blødt smør
- 50 gr. rørsukker
- 2 spsk. agavesirup (eller 50 gr. rørsukker mere)
- 50 gr. fintrevet rødbede
- 100 gr. mel
- 1 1/2 tsk. bagepulver
- 1 knsp. salt
- 1 æg
- 1 tsk. vanillesukker
- 1 1/2 dl. letmælk
- 50 gr. hakket chokolade 70%
- Frosting:
- 2 dl. Philadelphia neutral
- 2 dl. skyr
- 50 gr. smeltet chokolade 70 %
- agavesirup
Spindelvæv - 200 gr. hvid chokolade
- sprøjtepose
- bagepair
- print-ark med spindelvæv, som du finder her
Fremgangsmåde
Start med at lave spindelvæv, da det er meget vigtigt, at de får lov til at sætte sig ordentligt, inden du flytter med dem.
Print arket med spindelvæv ud. Chokoladen smeltes og kommes i en sprøjtepose.
Læg et stykke bagepapir over arket og sprøjt chokoladen op efter skabelonen.
Nu til kagerne..
Pisk smør, mel, sukker, sirup, bagepulver, kakao og salt grundigt med en elpisker.
Bland mælk, æg, vanillesukker og rødbede sammen og pisk det i dejen.
Til sidst vendes de hakkede chokoladestykker i dejen, der
kommes i papirforme og bages ved 175 grader i ca. 15-17min.
Lad kagerne køle helt af.
Pisk alle ingredienser sammen til frostingen og smag til med agavesiup.
Kagerne pyntes af med frosting.
Spindelvæv sættes på lige inden servering.